A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди їдальні в Львівській області

6 липня відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини нежитлового приміщення, що перебуває на балансі Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка. Місце розташування об’єкта: місто Дрогобич, вулиця І. Франка, 24.

Пропонований об’єкт знаходиться в самісінькому центрі міста, що дає багато можливостей для реалізації різнопланових бізнес-проектів майбутнього орендаря.

Деталі про актив: їдальня розташована на першому поверсі будівлі, загальна площа нерухомості становить 270.7 м². Технічний стан об’єкта — задовільний, наявні всі комунікації: електромережі 45 кВт, водопостачання, каналізація та централізоване опалення.

Згідно з умовами договору на орендованих метрах можна надавати послуги з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет, кафетерій, пекарня) тощо.

Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану, стартова ціна — 13 826.78 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 138.27  гривень. 

Детальна інформація про актив  — https://cutt.ly/FKKbcY0

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220620-78270

Для Вас ми підготували коротку інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах з оренди. 

Цікавлять інші об’єкти? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найактуальніші пропозиції.