A A A K K K

Оголошено онлайн-аукціон з оренди частини даху гуртожитка Львівської політехніки

25 липня відбудеться аукціон з оренди частини даху площею 30 м², що перебуває на балансі НУ "Львівська політехніка". Адреса місця розташування:  Львівська обл., смт. Брюховичі, вул. Сухомлинського, 18.

Нерухомість перебуває у задовільному стані, під’єднане електропостачання 7 кВт. Згідно з договором цільове призначення актива — розміщення технічних засобів і антен операторів телекомунікацій, які надають послуги рухомого (мобільного) зв'язку, операторів та провайдерів телекомунікацій, які надають послуги доступу до інтернету.

Стартова ціна об’єкта — 2 404.37 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 24.04 гривень. Термін оренди об'єкта триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація за посиланням — https://cutt.ly/vLvHzpo

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLP001-UA-20220628-50689

Берете участь у орендному аукціоні вперше? Для Вас ми підготували  детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в торгах.

Цікавлять додаткові пропозиції? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіше.