A A A K K K

Оренда у Львівській області: оголошено аукціон з оренди приміщень площею 42.6 м²

22 липня відбудеться онлайн-аукціон з оренди вбудованих нежитлових приміщень, що перебувають на балансі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області. Адреса розташування нерухомості: Львівська обл., місто Перемишляни, вулиця Галицька, 5а.



Частина будівлі розташована на першому поверсі адмінбудівлі та потребує поточного ремонту. До приміщення під’єднані всі необхідні комунікації: електропостачання 15 кВт, водопостачання та газифікація.

Відповідно до договору встановлено, що майбутній орендар може втілити в життя будь-яку бізнес-ідею, адже обмежень щодо цільового призначення не передбачено. 

 

Стартова ціна актива становить 4 414.42 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 44.14 гривень. 

Нагадаємо, термін оренди об’єктів триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація за посиланням — https://cutt.ly/6LGj3tt

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLP001-UA-20220630-98268

Берете участь у онлайн-аукціоні з оренди вперше? Спеціально для Вас ми підготували коротку інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі  у торгах.

Цікавлять додаткові пропозиції? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіше.