A A A K K K

Львів: оголошено аукціон з оренди частини даху та технічного поверху загальною площею 60 м²

25 липня відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини даху та технічного поверху. Нерухомість знаходиться у будівлі Палацу спорту навчально-спортивного студентського комплексу "Політехнік" та перебуває на балансі “Львівської Політехніки”. Адреса: м. Львів, вул. Стуса, 2.



Актив має гарне розташування неподалік центру міста лева. До об’єкта оренди входять: частини даху площею 54.3 м² та технічного поверху  площею 5.7 м². Нерухомість перебуває у задовільному стані, під’єднане електропостачання потужністю 7 кВт.


 

Відповідно до встановленого цільового призначення орендована площа може бути використана для розміщення технічних засобів і антен операторів телекомунікацій, які надають послуги рухомого (мобільного) зв'язку, операторів та провайдерів телекомунікацій, які надають послуги доступу до інтернету.

Стартова ціна — 7 304.05 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення становить 73.04 гривень. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація за посиланням — https://cutt.ly/9LXsZ3O

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLP001-UA-20220630-62162

Хочете взяти участь в онлайн-аукціоні з оренди проте не знаєте як? Для Вас ми підготували  детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в торгах.

Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіші пропозиції оренди.