A A A K K K

Вигідна пропозиція оренди у столиці: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 51,2 м² в Шевченківському районі

28 липня відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщення, що розташоване на першому поверсі корпусу №3 центральної-військово лікарської комісії. Об’єкт розташований за адресою: м. Київ, вул. Бердичівська, 1 та перебуває на балансі Головного медичного центру МВС України.

Актив перебуває у задовільному стані.  Під’єднані всі необхідні комунікації: електропостачання потужністю 6 кВт, водозабезпечення, каналізація і централізоване опалення. Також, додатковими перевагами об’єкта оренди є наявність вентиляції, кондиціонування, охоронної та пожежної сигналізації.

 


 

Відповідно до встановлених цільових обмежень на орендованій площі можна займатися розміщенням торгівельних автоматів, що реалізовуватимуть непродовольчі товари.

Стартова ціна — 5 245 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 52 гривень. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація  про об’єкт оренди — https://cutt.ly/2ZeY2Qe

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220715-57240

Берете участь в онлайн-аукціоні вперше? Для Вас ми підготували  детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в електронних торгах.

Також, підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіші пропозиції оренди.