A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди частини даху площею 18 м² у Києві

4 серпня відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини даху, яка обліковується на балансі ДП "Національний центр Олександра Довженка". Актив розташований за адресою: місто Київ, вулиця Васильківська, 1.

Нерухомість має вдале місце розташування у  центрі столиці, неподалік станцій метро Площа Льва Толстого та Палацу Спорту.
 

Технічний стан об’єкта оренди — задовільний, під’єднане електропостачання потужністю 5 кВт.  Згідно зі встановленим цільовим призначенням актив можна використовувати для розміщення технічних засобів і антен операторів телекомунікацій, які надають послуги зв’язку, доступу до Інтернету, телекомунікації, передання сигналу мовлення.

Вартість оренди — 2 684 грн на місяць, розмір мінімального кроку підвищення становить 26 грн. Термін оренди  нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. 

Детальна інформація  про об’єкт оренди — https://cutt.ly/UZmoKI9

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220727-79123

Берете участь в орендному аукціоні вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах з оренди.

Також, підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіше