A A A K K K

Вигідна пропозиція оренди: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 57 м² у Будинку Уряду

5 серпня відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщення площею 57 м², що обліковується на балансі Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України. Адреса: м. Київ, вулиця Михайла Грушевського, 12/2.

Нерухомість розташована на першому поверсі історичної десятиповерхової будівлі  найбільшого у Києві адміністративного будинку. Технічний стан об’єкта оренди — задовільний, наявні всі необхідні комунікації: електропостачання потужністю більше 50 кВт, водопостачання та централізоване опалення. 

Щодо об’єкта оренди встановлено цільове обмеження відповідно до якого на орендованій площі можна надавати послуги з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи.

Термін оренди приміщення триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Вартість оренди становить 5 322 грн на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 53 грн.

Детальна інформація  про об’єкт оренди — https://cutt.ly/RZmhNPa

Взяти участь в аукціоні  —
https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220726-70945

Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах з оренди.

Також, підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіше.