A A A K K K

Оренда у Львові: офісні приміщення загальною площею 797 кв.м

19 вересня 2022 року відбудеться аукціон з оренди  державного майна – приміщень, розташованих на IV, V та VI - му поверхах загальною площею 797 кв.м., що розташовані за адресою м. Львів, вул. Д. Вітовського, 18 та перебувають на балансі Державного підприємства "Проектно-конструкторський технологічний інститут "Львівхарчопроект".

Стартова вартість оренди — 1897 гривень на місяць. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Об'єкт оренди включає в себе нежитлові приміщення: IV поверху площею 258.6 кв.м. – 7 кабінетів та допоміжні підсобні приміщення; V поверху площею 207.2 кв.м. – 3 кабінети та підсобне приміщення; VІ поверху площею 332.1 кв.м. – 14 кабінетів та 5 підсобних приміщень.

Нерухомість знаходиться у задовільному технічному стані та забезпечена всіма необхідними комунікаціями.

Детальна інформація за посиланням — https://cutt.ly/dCyFSSW

Взяти участь в аукціоні  —

https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220818-12492

Для тих, хто вперше бере участь в аукціоні оренди ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.