A A A K K K

Пропозиція оренди на Чернігівщині: оголошено аукціон з оренди приміщення адмінбудівлі

20 вересня відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини приміщення у адміністративній будівлі, за адресою: Чернігівська обл., м. Мена, вул. Чернігівський шлях, 7.

Стартова орендна плата — 2 687 гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Прийом пропозицій до участі в аукціоні триває до 19 вересня.


Актив знаходиться в центральній частині міста. Поблизу розташовані дорога національного значення, торгові точки та міський зоопарк. 

Площа об’єкта становить 71 м².

Нерухомість перебуває у задовільному стані та під'єднана до електромережі. Наявні водозабезпечення, каналізація, опалення та вентиляція.

З детальною інформацією та обмеженнями щодо використання об’єкта можна ознайомитися за покликанням — https://cutt.ly/0CoBVEv

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220818-85000.

Берете участь у аукціоні з оренди державного майна вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.