A A A K K K

Пропозиція оренди нерухомості в Івано-Франківську

20 вересня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди державного майна – частини приміщення на першому поверсі головного корпусу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за адресою: місто Івано-Франківськ, вулиця Карпатська ,15.

Стартова орендна плата — 7844 гривні на місяць. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

 

Об’єкт знаходиться на території де забезпечено зручну транспортну інфраструктуру.

Нерухомість площею 139 м², перебуває у задовільному технічному стані, може бути використана за будь-яким цільовим призначенням. Об’єкт облаштований усіма необхідними комунікаціями.

 

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 години 19 вересня 2022 року. Детальна інформація про об’єкт за посиланням:  https://cutt.ly/gCuG4sG

 Взяти участь в аукціоні  —

https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220825-28943

Берете участь у аукціоні з оренди державного майна вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

 Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.