A A A K K K

Пропозиція оренди у Львівській політехніці – приміщення їдальні площею 91 м²

22 вересня відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщень, розташованих на 1 поверсі будівлі техніко-економічного фахового коледжу Національного університету "Львівська політехніка”, за адресою: м. Львів, вул. Пасічна 87.

Стартова орендна плата — 621 гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Прийом пропозицій до участі в аукціоні триває до 21 вересня.

Об’єкт оренди знаходиться у мальовничому районі Майорівка, оточеному лісами. Поруч також розташовані парки.

 

Площа об’єкта становить 91 м².

Технічний стан об’єкта перебуває у задовільному стані. Об’єкт під’єднаний до електромережі. Наявні водозабезпечення, каналізація, опалення та вентиляція.

З детальною інформацією та обмеженнями щодо використання об’єкта можна ознайомитися за покликанням — https://cutt.ly/0CxAfhv

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220819-38658.

Берете участь у аукціоні з оренди державного майна вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.