A A A K K K

Акції ПрАТ “Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування” виставлено на приватизаційний онлайн-аукціон

11 жовтня відбудеться аукціон з приватизації державного пакету акцій ПрАТ “Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування”. Приватизації підлягають 72% статутного капіталу підприємства.

Стартова ціна аукціону: 1,7 млн грн, гарантійний внесок – 899 тис грн. Заявки для участі на торгах приймаються до 10 жовтня.

Підприємство площею 5 378 м² розташоване у центрі Львова. Поруч знаходяться парки та заклади культури. Є сполучення із автомобільними шляхами національного та міжнародного значення М10 та Е471. 

Основний вид діяльності ПрАТ “Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування” - дослідження й експериментальні розробки у сфері природничих і технічних наук. Потужності підприємства можуть бути використані для відновлення такої діяльності.

Адреса: м. Львів, вул. Базарна, 20.

Детальніше про об’єкт приватизації: https://privatization.gov.ua/product/privatization-prat-proektno-konstruktors-kij-institut-konveerobuduvanna/.

За покликанням на Вас чекає інвестменю з усіма найцікавішими пропозиціями з приватизації: https://privatization.gov.ua/restart-2022/