A A A K K K

Найдорожчий об’єкт на Заході України готується до приватизації – на Львівському ювелірному заводі відбувся День відкритих дверей

27 вересня 2022 року на території АТ ”Львівський ювелірний завод” відбувся День відкритих дверей. 

Захід проведено з метою презентації підприємства, виробничих площин, а також для обговорення перспектив функціонування підприємства у подальшому.

На сьогодні це найдорожчий об’єкт на Заході України та єдине з існуючих державних підприємств ювелірного профілю, яке виставлено на приватизацію.

«Нам важливо розповідати якомога більше про об’єкти, які ми виставляємо на приватизацію, адже тоді зростає зацікавленість з боку інвесторів» — пояснює начальник регіонального відділення ФМДУ у Львівській, Волинській та Закарпатській областях Владислав Калинець.

Також він зазначає, що угода з продажу Львівського ювелірного заводу буде вигідною для держави. Адже кожний успішний аукціон  - це старт чи розширення бізнесу. А ще це додаткові кошти для відновлення країни, для допомоги силам оборони, для прискорення нашої перемоги.

У презентації взяли участь представники бізнесу, обласної та міської влади, засобів масової інформації. В рамках заходу присутнім були представлені можливості релокації на терени Львівської області, а також презентовано інвестиційне меню Львівської, Закарпатської та Волинської областей.