A A A K K K

Єдиний майновий комплекс ДП «Одеський спеціальний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут» виставлений на приватизацію

13 жовтня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу ДП «Одеський спеціальний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут».

Стартова ціна — 5,8 млн грн, внесок для участі в аукціоні становить 1,1 млн грн від стартової ціни. Заявки для участі в електронному онлайн-аукціоні приймаються до 12 жовтня.

 

Підприємство має 2 об’єкти нерухомості, загальною площею 684 м², які знаходяться  за адресами: м. Одеса, вул. Івана Франка, 55 (приміщення на першому поверсі), вул. Суднобудівна, 1 (частина будівлі).

Основний вид діяльності держпідприємства – дослідження та експериментальні розробки у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг. На даний час працює лише 1 з 4 відокремлених підрозділів інституту.

 

Детальніше про об’єкт та умови його приватизації - https://bit.ly/3Syac1m

Інвестменю з усіма найцікавішими пропозиціями з приватизації: https://privatization.gov.ua/restart-2022/

Як повідомлялося раніше, відповідно до законодавчих змін підписання договорів купівлі-продажу за результатами приватизаційних аукціонів відбуватиметься виключно після проведення оплати переможцями торгів.