A A A K K K

У ФДМУ відбулись зміни у складі заступників Голови та зміни у розподілі відповідальності між заступниками

Інформуємо про зміни в керівному складі Фонду державного майна України.
 
До нашої команди приєднується Дмитро Кліменков на посаду Першого заступника Голови Фонду
 
Пан Кліменков буде опікуватись питаннями відновлення роботи найбільших державних підприємств та впровадження сучасних корпоративних стандартів управління.
 
Понад 15 років він працював на керівних посадах в інфраструктурних та транспортних компаніях, де займався напрямком логістики, організацією процесів забезпечення, розробкою планів розвитку та контролем за процесами їх впровадження, погодженнями операцій з органами державної влади.
Протягом 7 років працював в шведській компанії Ericsson, де, зокрема, відповідав за планування проектів, а також їх реалізацію під ключ. Останні 9 років працював в компанії Міжнародні Авіалінії України, де очолював напрямок інфраструктури та логістики.
 
Здобув освіту в  НТТУ «Київський політехнічний інститут ім. І.Сікорського» за напрямом «Енергоменеджмент». Другу вищу освіту отримав там же за фахом «Економіка підприємств».
 
Додатково здобув навички з менеджменту, логістики, проектного менеджменту та ведення перемовин на спеціальних програмах:
  • Material management and logistics (Lithuania);
  • PROPS-C for project management (Sweden);
  • Ericsson Leadership core curriculum, LLC (Ukraine);
  • OSDP supported by More & Agency handler (Sweden).
Вільно володіє англійською мовою.
 
Ми радо вітаємо Дмитра з новим призначенням і бажаємо йому успіхів!
 
Інформуємо, що відтепер заступник Голови Яна Матієва буде відповідальна за напрям приватизації та продовжуватиме керівництво регіональними відділеннями.
 
Повідомляємо, що Ольга Батова переходить на посаду радника Голови Фонду
 
Ми вдячні Ользі Батовій, яка взяла на себе весь тягар роботи в Фонді після 24 лютого та провела процес релокації та відновлення роботи бізнесу в Західних регіонах. Її досвід і знання сприятимуть нашій роботі й надалі. 
 
В статусі Радника Голови тепер Ольга буде опікуватись напрямом державно-приватного партнерства Фонду.
 
Будемо підвищувати інвестиційну привабливість України та створювати нові можливості для інвесторів разом.