A A A K K K

Рустем Умєров із заступниками проінспектували об’єкти управління та приватизації на Одещині

Під час візиту до Одеської області Голова Фонду держмайна Рустем Умєров разом з Першим заступником Дмитром Кліменковим та заступницею Яною Матієвою проінспектували роботу та поточний стан Одеського припортового заводу та машинобудівного виробничого об’єднання «Оріон».

Робота Одеського припортового заводу з початку повномасштабного вторгнення практично припинилася. Під час спілкування з керівництвом та працівниками заводу Рустем Умєров наголосив, що спільними зусиллями буде проводитися пошук шляхів щодо діяльності ОПЗ в умовах війни.

Машинобудівне виробниче обʼєднання «Оріон» з 2004 року фактично не функціонує та без доданої вартості для держави займає 7,5 га площі в місті Одеса.

«Такі об’єкти не мають стояти без справи. Бізнес має їх купити та розвивати, сплачувати податки в бюджет та створювати робочі місця», –  зазначив Голова ФДМУ Рустем Умєров.

Приватизаційний аукціон 50% пакету акцій  «Машинобудівного виробничого об’єднання «Оріон» відбудеться 12 жовтня,  стартова ціна активу – 7,4 млн грн. Детальніше за покликанням – https://bit.ly/orion_privatization.

Наприкінці робочого візиту голова ФДМУ разом із заступниками зустрівся з Головою Одеської ОВА Максимом Марченком, його заступником Олегом Муратовим, Головою Одеської облради Григорієм Діденком та керівником регіонального відділення ФДМУ Олександром Славським.

Впродовж зустрічі присутні виокремили пріоритетні об‘єкти області, над якими слід працювати.

«Поставив завдання керівнику регіонального відділення Олександру Славському підготувати на продаж ті об‘єкти, для яких вже в цьому році можемо знайти нових ефективних власників», – резюмував результати зустрічі Голова Фонду держмайна Рустем Умеров.