A A A K K K

Ціна Вузлівського спиртзаводу зросла до 235 млн грн

11 жовтня відбувся приватизаційний онлайн-аукціон з продажу окремого майна Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», що на Львівщині. 

Переможна ставка склала 235 млн грн. За право придбання на прозорих торгах змагались 3 учасники. Протягом аукціону вартість продажу зросла у 10 разів – з 23 млн грн стартової ціни.

Підприємство було засноване у 1912 році, востаннє було модернізовано у 2019 році. Має основне технологічне обладнання, під’єднані всі необхідні комунікації.  

Після підписання договору купівлі-продажу новий власник отримає актив, до якого входять виробничі та складські приміщення, транспортні засоби та робітниче устаткування. Також йому необхідно буде сплатити кошти в розмірі стартової вартості об’єкта на рахунки ДП «Укрспирт» для погашення заборгованостей підприємства.

«Битва за українську економіку продовжується і цей аукціон демонструє, що перевага на нашому боці», – наголосив Голова Фонду держмайна Рустем Умєров.

Також Голова ФДМУ закликав інвесторів брати участь у наступних приватизаційних аукціонах та ознайомлюватися з оголошеннями приватизації на сайті privatization.gov.ua.