A A A K K K

“Наша стратегія – це продати 80% того, що у нас є з малої і великої приватизації”, – Голова ФДМУ Рустем Умєров в інтерв’ю Українській правді

Під час інтерв’ю з журналістом Української правди Романом Кравцем голова Фонду державного майна України Рустем Умєров розповів про призначення на посаду, поточну роботу Фонду держмайна та про перетворення Фонду у новий державний інститут.

“Скільки в нас, наприклад, об'єктів на великій приватизації? 5 чи 10 підприємств? Вони працюють? Ні. Що буде з ними через рік? Це буде вже не актив, а буде цілісний майновий комплекс, який стане просто землею. 

Тому я і кажу, що ми маємо знайти ефективних власників, які можуть запустити ці компанії, почнуть продавати свою продукцію, почнуть модернізовувати, тому що ці підприємства залишилися в 50-60-х роках”, – розповідає Рустем Умєров.

Детальніше про бачення майбутнього Фонду державного майна України, процес трансформації та користь від реформ Фонду для держави – у матеріалі УП: https://www.pravda.com.ua/articles/2022/10/31/7374199/