A A A K K K

Оренда на Черкащині: оголошено аукціон з оренди офісних приміщень

1 грудня відбудеться аукціон з оренди шести кабінетів Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Місцерозташування об’єкта: Черкаська область, м. Умань, провул. Тихий, 3А.

Стартова орендна плата — 3,1 тис. гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Заявки на участь в онлайн-аукціоні приймаються до 30 листопада.

Актив розташований у центрі міста Умань. Поруч з об’єктом розташовані інші адміністративні будівлі, заклади громадського харчування та продуктові магазини. 

Площа об’єкта становить 94 м².

Об’єкт перебуває у задовільному технічному стані та під’єднаний до електромережі.  Наявні водозабезпечення, каналізація, опалення та лічильник на тепло.

Об’єкт може бути використаний для надання адміністративних послуг.

Взяти участь в аукціоні та дізнатися детальну інформацію та обмеження щодо використання об’єкта оренди можна за посиланням — bit.ly/3Vuij0q.

Саме для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.