A A A K K K

ТОП-5 державного майна, яке найбільше подорожчало після початку великої війни

Незважаючи на велику війну, український бізнес впевнений в нашій перемозі. Впевнений в цьому і Фонд держмайна, який в червні відновив проведення аукціонів з оренди державного майна.

З того часу десятки українських підприємців погодилися знову орендувати державне майно, за яким до 24 лютого закінчилися договори оренди. Результати деяких торгів здивують багатьох з вас.

Лідером по зростанню ціни виявився об'єкт в дунайському порту Рені. Після початку повномасштабного вторгнення російської армії і блокування більшості українських портів цьому порту вдалося продовжити роботу. Під час перезаключення договору оренди колишній орендодавець погодився підняти щомісячну плату за складський майданчик в порту на 2,4 млн грн до 2,5 млн грн.

А ось наступні три українські компанії можна точно вважати найбільшими оптимістами. Вони орендують приміщення в українських аеропортах, звідки з 24 лютого не виконуються регулярні пасажирські рейси.

Два орендаря в аеропорту “Львів” погодилися підвищити ціни на орендні площі на 38,5 тис. грн до 70 тис. грн і на 20 тис. грн до 23 тис. грн. Вони зайняли друге і четверте місяце в нашому ТОР-5.

Третю сходинку зайняв новий орендар одного з приміщень в аеропорту “Бориспіль”. Він погодився підвищити щомісячну орендну плату, яку сплачував колишній орендар, на 27,8 тис. грн до 30,5 тис грн за державне майно.

Замикає ТОР-5 орендар з Харкова. Одна з місцевих підприємець погодилася підвищити плату за приміщення під магазин квітів та подарунків на 19,3 тис. грн до 35 тис. грн.

Запрошуємо ознайомитися з новими актуальними пропозиціями оренди державного майна за посиланням - https://bit.ly/3BUc7r8 .

Якщо у вище зазначеному переліку не знайшли омріяне приміщення ви можете ініціювати оренду активу, деталі - https://bit.ly/3G9jnC6