A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди приміщення в одному з учбових корпусів Одеського національного технологічного університету

11 січня відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщення третього поверху 5-поверхового учбового корпусу №4. Місцерозташування об’єкта: місто Одеса, вулиця Тіниста, 9/11. 

Стартова орендна плата — 16,9 тис. гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Заявки на участь в онлайн-аукціоні приймаються до 10 січня.

Актив має чудове розташування, адже неподалік море,торгові центри, багато ресторанів та відпочинкових комплексів. Також, приміщення розташоване у районі з зручною транспортною інфраструктурою. 

Частина будівлі перебуває у задовільному технічному стані, під’єднані електропостачання, водопостачання та  каналізація.

Додатковими перевагами оренди цього активу, окрім вдалого розташування, є відсутність обмен у цільовому використання та можливість суборенди об’єкта.

Площа об’єкта становить 157 м².

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3vo4xRX .

Детальна інформація та обмеження щодо використання об’єкта оренди за посиланням — https://bit.ly/3WMIEHG .

Саме для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.