A A A K K K

Ціну на «Прогрес» у портовій зоні Одещини знижено на 50%! Аукціон очікується 8 лютого

8 лютого Фонд держмайна проведе аукціон з приватизації «Південний державний науково-виробничий центр «Прогрес», що спеціалізується на переробці виробів з металу. Стартову ціну знижено вдвічі — до 4,9 млн грн.

Майно підприємства знаходиться у Нових Білярах на Одещині – поруч з ОПЗ. Завдяки “зерновій угоді” останній зумів перепрофілювати свої виробничі потужності і тепер завантажує продукцію на експорт. Також у сусідньому селі Білярі знаходиться порт «Південний». Новий власник може використати «Прогрес», площею 5820 м², для зберігання та перевалки вантажів, співпраці з іншими логістичними хабами.

До складу об’єкта приватизації входять 13 споруд, серед яких: виробничий будинок, складські приміщення, хімлабораторія, цех первинної переробки лому та відходів, майстерні, насосна станція. Також приватизації підлягають 6 транспортних засобів – легкові седани, автобус, бортовий малотонажний. 

До об’єкту приватизації не входить земельна ділянка площею 1,79 га. Новий власник матиме право оренди та купівлі землі у відповідної територіальної громади.

Точна адреса місцезнаходження підприємства: м. Южне (смт. Нові Білярі), вул. Індустріальна, 8.

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3WOa1ko. Реєстрація триває до 7 лютого, 20:00.

Детальна інформація щодо майна, що підлягає приватизації та умови приватизації за посиланням — https://bit.ly/3iF0C0j

Усі найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Приватизація в Україні.