A A A K K K

Україна має активи для розвитку та залучення інвестицій – заступниця голови ФДМУ Яна Матієва на бізнес-форумі «RAPID RECOVERY OF UKRAINE»

31 січня заступниця голови ФДМУ Яна Матієва взяла участь в Українсько-Люксембурзькому бізнес-форумі з питань відновлення та європейської інтеграції України. Головною темою обговорення Форуму цього року стала післявоєнна відбудова та відновлення України.

«Дуже важливо говорити про конкретні плани відбудови нашої держави. Відновлення інфраструктури потребуватиме значних фінансових ресурсів, тому важливо залучати інвестиції в Україну  вже зараз», - наголосила заступниця Голови Фонду під час виступу на українсько-люксембурзькому бізнес-форумі «RAPID RECOVERY OF UKRAINE».

Також Яна Матієва презентувала міжнародним партнерам можливості для інвестування в українські компанії, зокрема активи агро, металургійної, видобувної, енергетичної та інфраструктурної галузей. 

«Ми говоримо не тільки про фінансову підтримку галузей, але і про інтерес в довгострокових інвестиційних проєктах між Україною та європейськими країнами. Вони дозволять Україні у найкоротші строки відновити економіку, поглибити відносини з іноземними компаніями та державами, перейняти досвід з побудови якісної економічної системи», – зазначила під час виступу Яна Матієва. 

Наразі Команда Фонду активно співпрацює з міжнародними інвесторами та презентує їм можливості для інвестицій в Україну, адже це не лише можливості приватизувати збиткові підприємства, поштовх для розвитку економіки та повоєнного відновлення.