A A A K K K

З 20 по 24 березня ФДМУ планує провести 20 орендних аукціонів

Наступного тижня команда Фонду планує провести 20 орендних аукціонів. Вони заплановані у Києві, Львівській, Одеській, Сумській, Харківській, Хмельницькій та Чернігівській областях. Виставлені на аукціони об'єкти знадобляться у сфері обслуговування, для розміщення офісів, прокладання телекомунікацій, логістичних та господарських проєктів.

Ми відібрали 5 на нашу думку найцікавіших лотів із цього переліку:

Склади морського торговельного порту «Чорноморськ», загальною площею 13 510 м². До оренди пропонуємо: прилегла територія площею 8 558 м² та 4 склади площами 645 м², 144 м², 3 776 м² та 385 м². Місцезнаходження: Одеська обл., м. Чорноморськ, вул. Сухолиманська, 46. Стартова ціна – 40,9 тис. грн. Дата аукціону – 24 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3lhi2S6. а на об’єкти – https://bit.ly/3FtRBiT, https://bit.ly/3FpbiIP, https://bit.ly/3yEkwwT, https://bit.ly/42eSXHX, https://bit.ly/3YOisgv.

Просторі кімнати. Площа майна складає 112 м². Приміщення підхожі для розміщення кімнат для гравців у відеоігри. Місцезнаходження: м. Харків, вул. Космічна, 21А. Стартова ціна – 5,4 тис. грн. Дата аукціону – 20 березня. Посилання на об’єкт – https://bit.ly/3mWrrig, а детальніше про об'єкт – https://bit.ly/42cmi60.

Медпункт стадіону «Металіст», площею 21 м². Приміщення знаходиться на першому поверсі південної трибуни. Стартова ціна – 4,2 тис. грн. Дата аукціону – 24 березня. Місцезнаходження –м. Харків, вул. Плеханівська, 65. Посилання на об'єкт – https://bit.ly/42bnHd4, а детальніше про об'єкт – https://bit.ly/3JFD6uN.

Три кабінети у Львові,  площею 126 м². Усі електрифіковані, усі готові до експлуатації. Сама адмінбудівля знаходиться поруч з іншими адмінустановами, ресторанами, кафе. Місцезнаходження – м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 71. Стартова ціна — 2,3 тис. грн. Дата аукціону – 21 березня. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3TffbWr, а детальніше про об'єкт – https://bit.ly/408lLQB.

Комора київського гуртожитку, площею 15 м². Стартова ціна – 2 тис. грн. Дата аукціону – 20 березня. Місцезнаходження – м. Київ, вул. Освіти, 7. Посилання на аукціон – https://bit.ly/3yGpzgm, а детальніше про об'єкт – https://bit.ly/3JiUrbN.

Інформація про інші пропозиції оренди наступного тижня є на orenda.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення з орендними аукціонами у нашому телеграм-каналі «Оренда в Україні».