A A A K K K

ФДМУ оголосив аукціон з приватизації одного з найбільших підприємств Львова – «Західний експертно-технічний центр Держпраці»

28 березня наша команда планує провести приватизаційний аукціон одного з найбільших об'єктів Львова. На приватизацію виставили єдиний майновий комплекс державного підприємства «Західний експертно-технічний центр Держпраці» площею у 1203 м². Стартова ціна майнового комплексу складає 37,3 млн грн без ПДВ.

Центр держпраці протягом тривалого часу був одним з найпотужніших підприємств Державної служби України з питань праці. Із моменту заснування 1996 року він працював у сферах охорони праці та промислової безпеки. Серед головних задач працівників було технічне діагностування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Цьому активу пощастило з'явитися у місцевості із розбудованою інфраструктурою. У менш ніж 100 метрах пролягає автомобільна траса М06, що тягнеться через увесь Львів. Нею ж до експертного центру легко дістатися з прилеглих до Львова містечок і селищ. З різних від активу боків знаходяться різноманітні магазини. Найбільший з них – Епіцентр – у близько 300 метрах.

Майно підприємства не перебуває в оренді, все воно підлягає приватизації.

Звертаємо увагу, що підприємство має заборгованості. Зокрема, 1,3 млн грн по заробітній платі, 893 тис. грн за товари, роботи та послуги, 2,3 млн грн розрахунків з бюджетом, 339 тис. грн розрахунків зі страхування та 103 тис. грн інших поточних зобов'язань.

Адреса місцезнаходження підприємства – м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 233А. 

Беріть участь в аукціоні за посиланням: https://bit.ly/3JbP11W, реєстрація триває до 27 березня, 20:00. 

Дізнавайтесь більше про об'єкт приватизації на його сторінці – https://bit.ly/40b0jug

Усі найцікавіші пропозиції приватизації знаходяться на нашому сайті privatization.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх новин про приватизацію в Україні.