A A A K K K

Реєстрація на аукціон з приватизації корпусу у понад 3000 м² на Київщині триває ще два дні

23 березня команда ФДМУ планує провести аукціон з приватизації підприємства в одній з громад Київщини. Це єдиний майновий комплекс державного підприємства «Спеціалізований центр підготовки кадрів» у місті Українка. Стартова ціна об’єкта приватизації — 18 млн гривень. Реєстрація на аукціон завершиться 22 березня, 20:00.

Актив знаходиться у промисловій місцевості з доступом до водосховища та історичних пам'яток. Центр побудований по вулиці з промовистою назвою «Промислова». Крім того тут знаходяться: пакувальний комбінат, ТЕС, її холодильний канал, компанії-постачальники будівельних матеріалів. У 2 хв їзди тече Дніпро. А у 5 хвилинах їзди знаходиться легендарне Трипілля із Дівич-горою та обласним археологічним музеєм. 

Раніше у Центрі проводили навчання для персоналу, а нині він непрацюючий, має заборгованості та збиткує. 2020 року його збитки сягнули 556 тис. грн, 2021 року – 211 тис. грн, а 2022 року – 196 тис. грн. Крім того, у Центру прострочена кредиторська заборгованість – 877 тис. грн.

Проте будівля, площею 3 151 м², перебуває у задовільному стані. Знаходиться за адресою: Київська обл., Обухівський р-н, м. Українка, вул. Промислова, 4.

Беріть участь в аукціоні 23 березня за посиланням – https://bit.ly/3n1vie6

Детальна інформація щодо об’єкта та умови його приватизації за посиланням — https://bit.ly/3TAr09S

Також найцікавіші пропозиції приватизації ми публікуємо у нашому телеграм-каналі Приватизація в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати.