A A A K K K

Цього тижня Фонд держмайна заробив 125 млн грн на приватизаційних аукціонах

З 5 по 9 червня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 125,4 млн грн. У 12 аукціонах взяли участь 56 учасників.

Найважливіший результат торгів цього тижня – зростання вартості активів на приватизації. Фінальні ставки за об’єкти перевищили стартові ціни у майже 10 разів.

Фонду вдалось залучити нових інвесторів, зокрема, для комплексу будівель лісового господарства на Волині (стартова ціна - 5,8 млн грн, фінальна вартість - 60 млн грн) та 350 м² занедбаного цеху заводу Арсенал у Києві (стартова ціна - 11,4 тис. грн, фінальна вартість - 41 млн гривень).

З 12 по 16 червня Фонд держмайна планує провести 20 приватизаційних аукціонів. Пропонуємо інвесторам придбати Білгород - Дністровський морський торговельний порт, будівлі та споруди великої площі у Львівській області, лабораторію ветмедицини у Житомирській області,  а також Державний фонд геопросторових даних.

Зробити внесок у Перемогу України може кожен, адже всі кошти, які залучає Фонд від аукціонів приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил Оборони!

Детальніше про наступні аукціони Ви можете дізнатися на сайті privatization.gov.ua. Також ми публікуємо оголошення цікавих об’єктів приватизації у телеграм-каналі «Приватизація в Україні».