A A A K K K

Черкаське РВ здає в оренду нежитлові приміщення

Інформація про намір передати в оренду об’єкти державного майна, щодо яких надійшли заяви.

Пропонуються:

- частина адміністративного приміщення на першому поверсі двоповерхової адміністративної будівлі площею 56,0 м² за адресою: пров. Г. Кудрі, 10, м. Кам’янка, Черкаська обл. Мета використання – розміщення видів діяльності, що можна розмістити в офісних приміщеннях, використання площ спільного користування;

- приміщення гаража площею 38,7 м2 за адресою: м. Черкаси, вул. Чехова, 108а. Мета використання – розміщення майстерні, що здійснює технічне обслуговування та ремонт автомобілів, гараж;

- приміщення на першому поверсі чотириповерхової адміністративної будівлі площею 21,4 м2 за адресою: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205. Мета використання – розміщення видів діяльності, що можна розмістити в офісних приміщеннях.

Оголошення про намір передати в оренду зазначений об’єкт опубліковано у газеті «Відомості приватизації» від 02.11.2016 № 88. Заяви про оренду кожного із зазначених об’єктів приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 205, кімн. 410, РВ ФДМУ по Черкаській області.

У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

За консультаціями звертатись за телефонами (0472)37-34-48, 37-30-01.