A A A K K K

ФДМУ готовий надати інвесторам доступ до усієї інформації стосовно приватизації

ФДМУ готує повну інформацію про енергетичні активи для інвесторів. «Ми готові надати потенційним інвесторам доступ до усієї інформації, зробити усе можливе, аби допомогти підготуватися і заохотити брати участь в нашій приватизації, – про це у ході організованої ФДМУ Української енергетичної конференції повідомив Голова Фонду Ігор Білоус.

Він також підкреслив, що Фонд готовий «гарантувати, що іноземні та українські інвестори матимуть рівний доступ та рівні можливості для інвестування в енергетичні компанії України». 

За попередніми планами, які керівник ФДМУ озвучив сьогодні на конференції, продаж обленерго має відбутися у наступні терміни: Херсонська і Одеська ТЕЦ – у серпні, Тернопільобленерго і Хмельницькобленерго – у жовтні, Миколаївобленерго, Харківобленерго і Дніпродзержинська ТЕЦ – у листопаді, Черкасиобленерго, Запоріжжяобленерго і Миколаївська ТЕЦ – у грудні.

З презентацією Голови ФДМУ щодо термінів та процедури продажу енергетичних компаній, представленою на конференції, можна ознайомитися тут – http://www.slideshare.net/SPFU/energy-conference-presentation-by-igor-bilous