A A A K K K

Фонд вживає заходів з погашення заборгованості по заробітній платі ВАТ "АК"Свема"

29 червня 2016 року проведено засідання Тимчасової комісії Регіонального відділення Фонду державного майна України по Сумській області з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Комісією розглядалось питання щодо стану погашення заборгованості із заробітної плати працівникам ВАТ "АК"Свема" (сума заборгованості станом на 01.06.2016 складає 1660,3 тис. грн.).

Погашення заборгованості із заробітної плати працівникам товариства в процедурі ліквідації стане можливим, в результаті отримання коштів від продажу об’єктів, включених до ліквідаційної маси боржника.

На поточний період, відповідно до плану-графіку проведення ліквідаційної процедури, 16.06.2016 Фондом державного майна України погоджено Перелік ліквідаційної маси господарського товариства.

За результатами розгляду питань порядку денного, комісією прийнято рішення зобов’язати ліквідатора ВАТ "АК "Свема":

-вжити заходи стосовно погашення заборгованості по заробітній платі;

-надати уточнені плани-графіки щодо процедури ліквідації та погашення заборгованості із заробітної плати;

-посилити роботу з реалізації управлінських рішень щодо об'єктів цивільного захисту (цивільної оборони), які не увійшли до статутного капіталу товариства під час приватизації, але залишились на його балансі (повторно звернутись до Шосткинської міської ради та Сумської обласної державної адміністрації щодо збору засідань комісій з вирішення питань подальшого використання захисних споруд цивільного захисту).