A A A K K K

Миколаївське РВ відстоює інтереси держави у судовому порядку

В РВ ФДМУ по Миколаївській області знаходиться на контролі договір оренди з ТОВ «НІКМОРСЕРВІС НІКОЛАЄВ» на державне нерухоме майно – відкриті складські площі загальною площею 13951 кв.м, розташовані за адресою: м. Миколаїв, вул. Заводська, 23/17.

Термін дії договоразакінчився 31.12.2015 року.Міністерством інфраструктури України відмовлено в продовженні зазначеного договору. 

Орендар не погодився з фактом припинення договору оренди та подав  до господарського суду м. Києва заяву про визнання договору продовженим на той самий строк, на тих самих умовах. Рішенням господарського суду м. Києва від 02.02.2016 позов було задоволено.

Міністерство інфраструктури України та РВ ФДМУ по Миколаївській області подали апеляційні скарги на зазначене рішення суду. Постановою Київського апеляційного господарського суду  апеляційна скарга РВ задоволена – скасовано рішення господарського суду м. Києва від 02.02.2016 та прийнято нове рішення, яким у позову ТОВ «НІКМОРСЕРВІС НІКОЛАЄВ» відмовлено.

Регіональним відділенням проводиться робота щодо повернення державного майна з орендного користування, орендарю направлено акти приймання–передавання про повернення майна орендодавцю. ТОВ «НІКМОРСЕРВІС НІКОЛАЄВ»не погодилося з Постановою та подало касаційну скаргу.