A A A K K K

Відбулися загальні збори ТОВ "Будильський експерементальний завод" та ПрАТ "Хлібзавод "Залізничник"

Представник РВ ФДМУ по Сумській області 29 квітня 2016 року взяв участь у загальних зборах ПрАТ "Хлібзавод "Залізничник". На річних зборах були розглянуті та затверджені питання порядку денного (річний звіт Товариства за 2015 рік, розподіл прибутку (збитків), внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладення його в новій редакції, змін до Положення про загальні збори акціонерів Товариства, змін до Положення про Наглядову раду Товариства, змін до положень про директора Товариства та змін до Положення про ревізійну комісію Товариства, шляхом їх викладення у новій редакції).

Також, 29.04.2016 відбулись збори Учасників ТОВ "Будильський експерементальний завод", державна частка в статутному капіталі якого складає 23,057 %. На зборах розглянуті та затверджені питання порядку денного, а саме: приватизація державної частки та про дивіденди товариства за результатами діяльності 2015 року.

З першого питання другий Учасник Товариства заявив про свою готовність придбати державну частку за вартістю, близькою до балансової, пропорційної до розміру вартості чистих активів з оплатою частки протягом 2016 року.

         З другого питання порядку денного представник РВ ФДМУ по Сумській області запропонував спрямувати на виплату дивідендів – 75 % прибутку (1,22 млн грн), у тому числі на державну частку – 281,03 тис грн.