A A A K K K

Голова ФДМУ бере участь у Конференції з економічного розвитку та відбудови, що проходить у Токіо

Разом з урядовою делегацією на чолі з Премʼєр-міністром Денисом Шмигалем Голова ФДМУ працює у Японії. Бере участь в Конференції з економічного розвитку та відбудови за участі Прем’єр-міністра Японії Фуміо Кішіди. 

Це лише перший захід в японському Токіо. У планах – зустріч з Міністром економіки, торгівлі та промисловості Японії та бізнесом. 

Віталій Коваль презентував інвестменю ФДМУ та розповів про пріоритети команди на поточний рік. Окремо обговорили приватизацію, оренду, санкційне майно та новий проєкт Земельний банк.

Віталій Коваль наголосив: «Переймаємо досвід Японії з модернізації країни і розвитку економіки, яка сьогодні входить в пʼятірку найбільших в світі. Впевнений для японського бізнесу буде цікавим український ринок. Тому запросив їх  стати частиною «українського економічного дива». Всі, хто інвестує у нашу економіку сьогодні –  вірить в Перемогу України і її майбутнє».

Як результат зустрічей українська делегація підписала ряд документів, серед них: міжурядові угоди, меморандуми, домовленості між бізнесами та представниками місцевої влади.