A A A K K K

Команда Фонду залучає найкращих: Яна Матієва призначена в.о. начальника Регіонального відділення ФДМУ по місту Києву

24 лютого 2020 року Яна Матієва долучилася до команди Фонду державного майна України на посаді заступника начальника Регіонального відділення Фонду по місту Києву та виконує обов`язки начальника відділення.
 
Яна Матієва отримала вищу освіту в Запорізькому державному університеті за спеціальністю «Правознавство»; закінчила Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне адміністрування» та аспірантуру цього інституту за спеціальністю «Механізми державного управління»; має сертифікат бізнес-медіатора (Києво-Могилянська Бізнес Школа). Державну службу розпочала в органах Державної податкової служби України, має спеціальний ранг «Радник податкової служби ІІ рангу», співпрацювала з багатьма громадськими організаціями. Із 2011 року до моменту зайняття посади у Фонді державного майна України займалася адвокатською практикою. 
 
Високі професійні та моральні якості, значний досвід захисту законних прав та інтересів громадян дозволять новій очільниці Регіонального відділення успішно виконати поставлені перед нею завдання щодо боротьби з порушеннями у сфері управління, користування та оренди майна.