A A A K K K

На Херсонщині пропонують до продажу дві недобудови за півціни

РВ в Херсонській області, АРК та м. Севастополі продає 2 об’єкти за ціною, зниженою на  50%.
27 вересня на аукціонах зі зниженням стартової ціни можна придбати недобудови:

1.  Склад силосного типу розташований на відстані 150 м від автошляхів і має вигляд будівлі з залізобетонних плит прямокутної форми, ємністю 5000 тонн. Силоси збірні, залізобетонні. Наявні завантажувальний майданчик, ємкість для збору пилу та пожежні сходи. Робоча башта прилягає до складу та має вигляд багатоповерхової будівлі з залізобетонних плит та плит перекриття.
Будь-які будівельні матеріали на будівельному майданчику відсутні. Об’єкт перебуває в законсервованому стані. Об’єкт огороджений і охороняється. Ціна  – 435,5 тис. грн. https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2018-08-28-000024-1.

2. Дитячий центр відпочинку у с. Ни́жній Рога́чик розташований на мису між Нижньорогачицьким лиманом та Каховським водосховищем у мальовничому куточку Херсонської області.

          Під’їзд асфальтобетонною дорогою, також водним шляхом по водосховищу. Об’єкт запланований як двоповерховий котедж із вбудованим гаражем. Фундамент та стіни підвального приміщення виконано із залізобетонних фундаментних блоків ФБС, міжповерхові перекриття – пустотні залізобетонні плити, матеріал зовнішніх стін – силікатна цегла.

          Підвальна частина та стіни першого поверху виконано на 100 %, стіни другого поверху – на 70%. На 1-му поверсі є бетонна чаша басейну. Обсяг будівельної готовності – 47%. Об’єкт розташований на земельній ділянці площею 0,4704 га. Ціна – 336,26 тис. грн. https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2018-08-28-000019-1 .