A A A K K K

Одеське РВ продає у Білгород-Дністровському магазин та їдальню

РВ по Одеській області пропонує продає у Білгород-Дністровському будівлі магазину загальною площею 69,8 кв. м та їдальні  загальною площею 251,8 кв. м по вул. Автомобільна, 1.

Об`єкти розташовані на території підприємства на відстані 0,5 км від  сортирувального вузла залізничної станції "Білгород-Дністровський.

Будівля магазину –  це окремо розташована будівля павільйонного типу 1985 року забудови, збірна конструкція у вигляді металевого каркасу з заповненням ДСП, фасадна стінка із скла. Будівля складається з 4 приміщень, є електро-, водопостачання та каналізація. На теперішній час не використовується, потребує ремонту. Початкова ціна – 141,12 тис. грн.

Будівля їдальні –  це окремо розташована одноповерхова будівля 1970 року забудови, яка складається з двох блоків, один з яких – споруда павільйонного типу (збірну конструкцію у вигляді металевого каркасу з заповненням ДСП, фасадна стінка із скла) – зал їдальні, другий збудований з цегли – приміщення кухні. Будівля складається з 10 приміщень,  є електро-,  водопостачання та каналізація. На теперішній час не використовується, потребує ремонту. Початкова ціна – 476,28 тис. грн.

Земельні ділянки окремо під об’єкти приватизації не виділені, знаходиться в оренді у  ВАТ АТП-15173 терміном на 49 років  (договір оренди від 29.12.2003р.)

Аукціони в електронній формі за методом зниження ціни відбудуться 25 вересня 2017р. на Українській універсальній біржі.