A A A K K K

У Кіровоградській області суд прийняв рішення повернути державному підприємству гідротехнічні споруди

РВ ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областяхвідстоює інтереси держави у суді – гідротехнічні споруди на Кіровоградщині будуть повернуті державному підприємству.

Постановою Центрального апеляційного господарського суду від 28.10.2019 відмовлено в задоволенні апеляційної скарги ПрАТ «Кіровоградське обласне об’єднання сільськогосподарського рибного господарства «Кіровоградрадгосп»». Рішення господарського суду Кіровоградській області від 09.07.2019 у цій справі залишено без змін. 

Вказаним рішенням повністю задоволені позовні вимоги прокуратури Кіровоградської області в інтересах держави в особі РВ ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Визнано недійсним договір зберігання державного майна з правом користування та додаткові угоди до нього, укладені між державним підприємством «Укрриба» та ПрАТ «Кіровоградське обласне об’єднання сільськогосподарського рибного господарства «Кіровоградрибгосп»».

Зобов’язано ПрАТ «Кіровоградське обласне об’єднання сільськогосподарського рибного господарства «Кіровоградрибгосп»» повернути ДП «Укрриба» державне нерухоме майно – гідротехнічні споруди загальною вартістю 339,192 тис. грн.