A A A K K K

Львівським підприємством у розвиток інфраструктури України інвестовано понад 210 млн грн

У розвиток інфраструктури України інвестовано понад 210 млн грн. у сфері будівництва та реконструкції шляхопроводів.

На контролі регіонального відділення знаходиться договір купівлі-продажу цілісного майнового комплексу Мостового ремонтно-будівельного державного підприємства, за адресою: вул.Міцкевича,63, смт. Новий Яричів, Кам'яка-Бузький р-н, Львівська обл., укладений з Концерном «Містшляхбуд».

Концерн «Містшляхбуд»було засновано з метою координації дій та ефективного використання матеріально-технічних ресурсів фірм-засновників, які займаються будівництвом, реконструкцією та ремонтом мостів і шляхопроводів. Станом на сьогодні в Концерні «Містшляхбуд»та фірмах-засновниках задіяно 45 постійних працівників. А в розпал сезону їх кількість сягає до 100 чоловік – постійних працівників, та до 250-300 чоловік – з урахуванням працівників субпідрядних організацій.

Концерном було побудовано та відремонтовано десятки мостів по території всієї України на суму близько 210 млн грн. В процесі реконструкції мостів було зекономлено значні суми державних коштів завдяки вдалим інженерним рішенням.

Зокрема, Концерн «Містшляхбуд» брав активну участь у ліквідації наслідків повені 2008 року на теренах Львівської та Івано-Франківської областей. Протягом 2008-2009 років було відновлено зруйнованих стихією та побудовано нових мостів на суму близько 26 млн грн.

До того ж, замість будівництва нових було врятовано аварійні шляхопроводи через залізницю на Львівщині, шляхопроводи по вул. Городоцькій та Левандівський у м. Львові.

Важливо зазначити, що Концерном «Містшляхбуд»для потреб армії було віддано вантажний автомобіль КАМАЗ 5320, який використовується в Збройних силах України по сьогоднішній день.