A A A K K K

Проєкт наказу Фонду державного майна України«Про затвердження Переліку цільових призначень, в межах яких можливе внесення змін до договорів оренди, укладених до набрання чинності Законом України «Про оренду державного та комунального майна», в частині зміни цільового призначення орендованого майна»

Повідомлення
про оприлюднення проекту
наказу Фонду державного майна України«Про затвердження Переліку цільових призначень, в межах яких можливе внесення змін до договорів оренди, укладених до набрання чинності Законом України «Про оренду державного та комунального майна», в частині зміни цільового призначення орендованого майна»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на офіційному вебсайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Переліку цільових призначень, в межах яких можливе внесення змін до договорів оренди, укладених до набрання чинності Законом України «Про оренду державного та комунального майна», в частині зміни цільового призначення орендованого майна» (далі – проект наказу).

Проект наказу розроблено відповідно до абзацу другого пункту 126 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483.

Проект наказу розроблений з метою забезпечення орендарів державного або комунального майна можливістю вносити до договорів оренди, укладених до введення в дію Закону за результатами конкурсу або з єдиним претендентом (за результатом вивчення попиту), зміни в частині цільового використання об’єкта оренди.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу просимо надсилати на адресу:01133, м. Київ, вул.Генерала Алмазова, 18/9, Фонд державного майна України, Департамент оренди та розпорядження державним майном . Адреса електронної пошти:(e-mail: nazariyz@spfu.gov.ua).

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Проєкт наказу

Перелік

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Звіт про проведення електронних консультації