A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до наказу Фонду державного майна України від 18 лютого 1998 року № 284»

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до наказу Фонду державного майна України
від 18 лютого 1998 року № 284»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення на офіційному вебсайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua) проєкту наказу Фонду державного майна України  «Про затвердження Змін до наказу Фонду державного майна України від 18 лютого 1998 року № 284» з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань.

Проєкт наказу Фонду державного майна Українирозроблено з метою приведення у відповідність із вимогами Методики оцінки майна, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року № 1891 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2019 р. № 224) наказу Фонду державного майна України від 18 лютого 1998 року № 284 «Про затвердження Порядку передачі Фонду державного майна України часток (паїв, акцій), що належать державі, у статутних капіталах суб’єктів господарювання», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 19 березня 1998 року за №  180/2620.

Врегулювання питання, направлене на вдосконалення та забезпечення приведення нормативно-правового акту Фонду, який забезпечує Порядок передачі Фонду державного майна України часток (акцій), що належать державі, у статутних капіталах суб’єктів господарювання, у відповідність до вимог законодавства.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта просимо надсилати на адресу: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, Фонд державного майна України, Управління корпоративних прав держави. Адреса електронної пошти: lmd@spfu.gov.ua

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11,     м.Київ, 01011. Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до наказу Фонду державного майна України від 18 лютого № 284» від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються Фондом державного майна України протягом місяця від дати його оприлюднення.

 

Проєкт наказу

Зміни до проєкту наказу

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Пояснювальна аписка

Аналіз регуляторного впливу