A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії»

Повідомлення про оприлюднення
проєкту наказу Фонду державного майна України
«Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках
у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії»

Відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення на сайті Фонду державного майна України проєкту наказу Фонду державного майна України «Про затвердження Змін до Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії» (далі – Проєкт наказу) з метою отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, та їх об’єднань.

Метою підготовки Проєкту наказу є приведення Методики оцінки активів суб’єктів природних монополій, суб’єктів господарювання на суміжних ринках у сфері комбінованого виробництва електричної та теплової енергії, затвердженої наказом Фонду державного майна України від 12 березня 2013 року № 293, зареєстрованої у Міністерстві юстиції України 29 березня 2013 року  за № 522/23054,  у  відповідність до вимог Національного стандарту № 1 «Загальні засади оцінки майна і майнових прав», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2003 року № 1440, та встановлення особливостей оцінки активів підприємств, що провадять діяльність у сфері зберігання природного газу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта просимо надсилати на адресу: вул. Генерала Алмазова, 18/9, м. Київ, 01133, Фонд державного майна України, Департамент оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності. Адреса електронної пошти: dina@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проєкту, Державній регуляторній службі України на адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м.Київ, 01011. Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до Проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються  Фондом державного майна України протягом місяця від дати його  оприлюднення.

 

 

Директор Департаменту
оцінки майна, майнових прав
та професійної оціночної діяльності                                                          Світлана БУЛГАКОВА

 

Проєкт наказу

Зміни

Порівняльна таблиця

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Аналіз регуляторного впливу (доопрацьований)