A A A K K K

ОГХК заявляє про спроби колишніх керівників дестабілізувати роботу підприємства через поширення фейкових новин

Звинувачення з боку екскерівництва ОГХК про розірвання контракту з американською компанією Chemours (входить до холдингу Dupont) є абсурдними та не містять жодного правдивого факту. Державне підприємство продовжує співпрацю з міжнародним контрагентом за ціною вищою на 24,65% та діє винятково у межах контракту.

«Chemours – це перевірений глобальний гравець та світовий лідер у сфері титанових технологій. ОГХК за будь-яких умов виконуватиме зобов’язання перед надійним міжнародними контрагентами», – повідомляє Пітер Девіс, т.в.о. голови правління АТ «ОГХК».

Екскерівництво ОГХК, за звичкою, веде нечесну гру, намагаючись нагадати про себе та повернути владні повноваження.

Якщо раніше з боку попередніх керівників ОГХК поширювалась перекручена інформація, то тепер вони перейшли до розповсюдження відвертих фейків.

Нагадаємо, що екскерівництво раніше повідомляло про укладання нової угоди ОГХК з Chemours за заниженою ціною. Натомість, станом на сьогодні, державне українське підприємство співпрацює з міжнародним холдингом за ціною на 24,65% вищою, у порівнянні з попереднім періодом.

*Уся інформація щодо діяльності ОГХК тимчасово публікуватиметься на офіційному сайті Фонду державного майна України, оскільки доступ до сайту компанії та офіційної Facebook сторінки ОГХК заблоковано колишнім менеджментом.