A A A K K K

Стартувала зовнішня медіакампанія Фонду держмайна в рамках проекту «Приватизація для всіх»

Фонд державного майна України, за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проекту «Економічний розвиток, управління та зростання підприємництва» (EDGE) та за співпраці з ГО «Інтерньюз-Україна», розпочав зовнішню медіакампанію «Приватизація для всіх». 

В рамках зазначеного проекту в 6 містах України (Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів, Кривий Ріг) розміщені білборди та сітілайти, які інформують громадян про можливості інвестувати через приватизацію та популяризують нові прозорі правила в приватизаційних процесах, сприяючи розширенню кола потенційних інвесторів. 

Завдяки медіакампанії громадяни дізнаються про впроваджені командою Фонду держмайна принципи прозорості у приватизаційних процесах — повне розкриття інформації про об'єкти за допомогою віртуальних кімнат даних. Також Фондом державного майна створено зручний маркетплейс приватизації — сайт privatization.gov.ua, на якому є вся необхідна інформація по кожному активу. Завдяки цьому ознайомитися з інвестиційним меню Фонду держмайна може кожен охочий з будь-якої точки світу, де є доступ до інтернету.