A A A K K K

Потенційні інвестори ще мають час взяти участь в аукціоні з приватизації АТ «ОГХК» – завершення прийому заявок 9 грудня

9 грудня 2021 року завершується реєстрація на участь в аукціоні з приватизації 100% акцій АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія», який відбудеться 20 грудня.

Таким чином, потенційні інвестори, які бажають взяти участь в аукціоні з приватизації найбільшої у Європі компанії з видобутку титанових та цирконових руд, мають час на подачу заявок. 

«Фонд держмайна запрошує інвесторів до участі в аукціоні АТ «ОГХК»! Разом з приватизаційним радником ми забезпечили якісну підготовку цього активу до приватизації, розкрили всю інформацію для всіх», – наголосив Голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко.

Для участі в аукціоні необхідно оплатити реєстраційний (60 тис. грн) і гарантійний (185 млн грн) внески, а також подати затверджений пакет документів до Фонду держмайна.

Переможцем стане учасник торгів, який запропонує найбільшу суму за 100% акцій АТ  «ОГХК» та погодиться виконати затверджені приватизаційні умови. 

Компанія була підготовлена до приватизаційного аукціону за участі репутабельних компаній: BDO Україна, Baker McKenzie, Baker Tilly Україна, та українських компаній Asset Expertise та Ecosystem. 

 

Довідково

АТ  «ОГХК» найбільша в Європі компанія з видобутку ільменіту, рутилу та циркону та входить в ТОП-10 компаній світу з видобутку титанових та цирконієвих руд. До її складу входять Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат (ІГЗК) та Вільногірський гірничо-металургійний комбінат (ВГМК).

 

Детальна інформація про АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» за посиланням  — https://bit.ly/3EgYYrl .