A A A K K K

Саудівська Аравія відправила 3 літаки гуманітарної допомоги Україні — в рамках програми на $100 млн

Королівство Саудівська Аравія направила Україні перші три літаки з гуманітарною допомогою. 135 потужних генераторів від 20 до 400 кВт, теплі ковдри, засоби гігієни будуть розподілені в шести регіонах для реагування на нагальні потреби тисяч людей.

‎Ця допомога надана в рамках меморандуму про гуманітарну допомогу на $100 млн. Він був підписаний під час нещодавнього візиту міністра закордонних справ Королівства Саудівська Аравія Його Світлості Принца Фейсала бін Фархана Аль Сауда.

«Вдячні Саудівській Аравії за підтримку України. Допомога, яку надали Саудівська Аравія та її народ, дуже важлива для України»‎, — підкреслює Голова ФДМУ Рустем Умєров.

Команда Фонду держмайна допомагає з дистрибуцією допомоги до отримувачів.

Доктор Абдулла Аль Рабія, керівник Центру гуманітарної допомоги короля Салмана (KSrelief), який є гуманітарним підрозділом Королівства, заявив, що «Саудівська Аравія завжди була на передовій, щоб допомогти країнам і громадам, які потребують допомоги, що є вираженням благородні цінності лідерів і народу Королівства. KSrelief із задоволенням ефективно реагує на вказівки нашого керівництва».

Україна вдячна Саудівській Аравії за підтримку в цей важкий час для нашої країни. Ця гуманітарна допомога є свідченням солідарності та підтримки, яка існує між нашими державами.